Διαδικασία Ανάκτησης Επιχείρησης

Με τη διαδικασία Ανάκτησης, ο υπεύθυνος μιας επιχείρησης που προβάλλεται στο Filoxeno.com μπορεί να ανακτήσει τον έλεγχο της επιχείρησής του και να διαχειριστεί πλήρως το περιεχόμενο της: κείμενα, φωτογραφίες, γεωγραφικό στίγμα, στοιχεία επικοινωνίας, χαρακτηριστικά της επιχείρησης και των υπηρεσιών της κλπ. Ανακτώντας την επιχείρησή σας, μπορείτε να τροποποιείτε τα στοιχεία σας και να τα ενημερώνετε όποτε θέλετε. Η διαδικασία είναι εξαιρετικά απλή και γίνεται ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα.

Βήμα 1o

Για να ανακτήσετε την επιχείρησή σας, πρέπει πρώτα να συνδεθείτε στο σύστημα . Αν δεν είστε εγγεγραμμένος χρήστης, πρέπει να εγγραφείτε. Μετά να συνδεθείτε στο σύστημα και να προχωρήσετε στη διαδικασία ανάκτησης. Στη σελίδα αποτελεσμάτων του Filoxeno.com, αφού εντοπίσετε την επιχείρηση σας, πατήστε το σύνδεσμο Σας ανήκει η επιχείρηση; και ακολουθείστε τα προτεινόμενα βήματα.

Βήμα 2o

Πατώντας το σύνδεσμο Σας ανήκει η επιχείρηση;, οδηγείστε στη σελίδα ανάκτησης της επιχείρησης. Στη σελίδα εμφανίζονται κάποια βασικά δεδομένα ταυτοποίησης της επιχείρησή σας καθώς και μια φωτογραφία, αν υπάρχει. Εισάγετε το κινητό σας τηλέφωνο (10 ψηφία) στο πεδίο Αποστολή κωδικού με SMS στο τηλέφωνο. Πατώντας το κουμπί Ανάκτηση, θα λάβετε στο κινητό σας έναν κωδικό μήκους 6 χαρακτήρων.

Βήμα 3o

Πληκτρολογείστε τον κωδικό που θα λάβετε σε λίγα δευτερόλεπτα στο πεδίο Κωδικός Επιβεβαίωσης και πατήστε Επιβεβαίωση. Ο κωδικός έχει ισχύ 1 ώρας. Αφού πατήσετε Επιβεβαίωση, οδηγείστε στη φόρμα εισαγωγής των πλήρων στοιχείων της επιχείρησής σας (φωτογραφίες, χαρακτηριστικά, κ.α.).

Ένας διαχειριστής του συστήματος θα ελέγξει τα στοιχεία σας και εντός δύο ημερών η επιχείρησή σας θα εμφανιστεί στα αποτελεσμάτα αναζήτησης. Αν μετά το διάστημα αυτό η επιχείρησή σας δεν εμφανίζεται στα αποτελέσματα, επικοινωνήστε μαζί μας στο filoxeno@knowledge.gr